Віршi Новорічнi
|
|
Мазепа | Дата: Воскресенье, 18 Декабря 2011, 17:01 | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Награды: 15
Статус: Offline
| Рік старий я бажаю провести І зустріти Новий “на ура!”: Рік Свині віддає естафету Року Миші, а може Щура. Тож, бажаю позбутися свинства, Бути шустрим і спритним, як Миш. Без різниці, з села ти чи з міста, Коли серцем до мрії летиш. Хай удача і успіх зоріють, Хай бажання здійсняться твої І нехай твоє серце зігріють З Новим Роком вітання мої!
Благодарю алфавит за любезно предоставленные мне буквы.
|
|
|
загрузка наград ...
|
Мазепа | Дата: Воскресенье, 18 Декабря 2011, 17:01 | Сообщение # 2 |
 Генералиссимус
| Я тобі побажаю Новорічного щастя, Може, долю вблагаю І попрошу, як вдасться. І посію пшеницю Золотисту, як сонце, Щоб тобі, білолиця, Світив вогник в віконці. І посію ячменем На поріг, на загату, Півмішка, повні жмені, Щоб була ти багата. І вівсом побажати Дозволь хату бажану, Щоби хлопці вусаті Не чіплялись незванно. І посію орішком Тим лісковим, кедровим, Щоб всміхалась хоч трішки І щоб була здорова. І посію травою З усіма квіточками, Щоб ти була Весною, Усміхалась піснями.
|
|
|
загрузка наград ...
|
Мазепа | Дата: Воскресенье, 18 Декабря 2011, 17:02 | Сообщение # 3 |
 Генералиссимус
| Я хочу привітати Вас зі святом І з Новим роком і з Різдвом Христовим Хай дід Микола зайде в вашу хату, Оселю сповнить настроєм святковим. Бажаю посмішок вам, сяючих весною На цілий рік, на п‘ять, допоки сонце У небі світить, гріє теплотою І вранці стукається у віконце. Бажаю друзів вам багато, справжніх друзів, Щоб радість множити, а горе поділити. Нехай здорові бігають на лузі, Ростуть батькам на радість ваші діти. У домі вашім хай росте добробут, І завжди сяє радість у обличчях. А ще бажаю молодіти серцем, І доброти в житті без краю зичу!
|
|
|
загрузка наград ...
|